Košarica

Brezplačna dostava  nad 55 €

Aromara

pionir aromaterapije na Hrvaškem

Na poti do inovatorjev

Naše potovanje se je začelo leta 1991

V izbiro in namen izdelkov Aromara je vloženo veliko ljubezni, strokovnega znanja in visokih standardov kakovosti. Ugodne cene, čari in prednosti eteričnih in rastlinskih olj so na voljo vsem – radovednežem, maserjem, profesionalnim aromaterapevtom in ljubiteljem olj za nego telesa in tistim, ki bodo to kmalu.

Aromara nudi naravne in učinkovite rešitve za najpogostejše tegobe našega počutja. V Aromara paleti izdelkov boste našli sinergijske spojine z dokazanim farmakološkim delovanjem, vrhunska čista eterična olja, mešanice eteričnih olj, hladno stiskana rastlinska olja, linijo za nego telesa in masažo, spreje za osveževanje zraka ter hidrolate in masla.

Poslanstvo

Aromara poslanstvo je širjenje znanja in resnice o ustvarjanju dobrega počutja, z ustvarjanjem vrhunskih naravnih in učinkovitih izdelkov pa deluje kot ambasador. Uporabnike ozavešča o njihovi osebni odgovornosti do lastnega počutja. Z znanjem, resnico, veseljem in harmonijo izboljšuje fizično, čustveno, duševno, duhovno, družinsko, socialno, poklicno in finančno počutje naših strank, zaposlenih in sodelavcev.

Vizija

Zdrav planet, na katerem živijo družine in posamezniki, ki živijo tako, da podpirajo in skrbijo za svoje dobro počutje in počutje skupnosti, preprosto uporabljajo naravne vire, veselje, resnico, harmonijo odnosov, eterična olja in ljubezen, ki se zavedajo soodvisnosti vsega in vsakogar.

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 55 €

Enostavno vračilo v 30 dneh

Garantirano zadovoljstvo

Najkvalitetnejši izdelki

V ponudbi samo najboljše

100% Varen nakup

PayPal / MasterCard / Visa