ZBRANOST (STAY FOCUSED) 100 ml,

10,90 

100% naravna eterična olja v razpršilu (spreju), za osvežitev zraka in osredotočenost,. Sestavljen je iz 5 eteričnih olj

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 55 €

  • 30-dnevna garancija vračila denarja
  • Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vrhunska kvaliteta in najvišji standardi

 

Garantirano varen nakup

STAY FOCUSED 100 ml, naravna eterična olja v razpršilu (spreju), za osvežitev zraka in osredotočenost

Sestavljeno je iz 5 eteričnih olj, osveži prostor in doprinese k osredotočenosti in prijetnemu vonju.

PRED VSAKO UPORABO PRETRESITE!
UPORABA: 
- Za osvežitev prostora: osvežite dom, delovni prostor, pisarno, učilnico, čakalnico, prodajni prostor, telovadnico itd., s pršilom STAY FOCUSED.
- Za osvežitev in prijeten vonj na delovnem mestu: kombinacija eteričnih olj osveži in prebudi. Je odličen dišeč dodatek k pisarni, še posebej med dolgimi urami, preživetimi pred računalnikom.
- Kot vonj v avtu: med vožnjo uživajte v naravnem vonju in osvežilnem učinku. S prijetnim vonjem pršilo ustvari okolje, v katerem se je lažje osredotočiti med daljšimi vožnjami.
- Za lajšanje neprijetnih vonjav:  uporabite to pršilo za lajšanje neprijetnih vonjav v kopalnici, kuhinji ali drugih prostorih.
- Za dišečo vesoljsko animacijo:  ali organizirate zabavo, predavanje, druženje? Osvežite sprejemni prostor in ostanite osredotočeni. To razpršilo (sprej) osveži zrak in napolni prostor s prijetnim vonjem.

Sestavine:
ETERIČNA OLJA: pomaranča, poprova meta, limona, limeta, mandarina; Voda.

INCi
Aqua; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Limon Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Mandarin Green Oil, Limonene*, Linalool*.
* naravno se pojavljajo v eteričnih oljih.

OPOZORILO: Samo za zunanjo uporabo. Izogibati se stiku z očmi. Ni za osebe alergične na sestavine. Hraniti na temnem in hladnem, izven dosega otrok 

Hranimo na temnem in hladnem mestu: pri temperaturi do 20°C.
Rok uporabe in datum proizvodnje sta označena na embalaži.
Izdeluje: Aromara d.o.o., Hrvaška, EU