ZIMA (WINTER) 100 ml

8,90 

WINTER 100 ml, naravna eterična olja v razpršilu (spreju), za sprostitev in toplino, iz 3 eteričnih olj

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 55 €

  • 30-dnevna garancija vračila denarja
  • Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vrhunska kvaliteta in najvišji standardi

 

Garantirano varen nakup

Zima (Winter)

ZIMA (WINTER) 100 ml, naravna eterična olja v razpršilu (spreju), za sprostitev, vzdušje

Sestavljeno je iz 3 eteričnih olj, osveži prostor, za sprostitev in ustvarjanje toplega vzdušja.

Vonj: osvežujoč

PRIPOROČILA IN OPOMBE: WINTER razpršilo prispeva k ustvarjanju prijetnega okolja in krepi občutek zaupanja – zato je odličen za prostore, kjer sprejemajo stranke – pisarne, čakalnice, prodajne prostore itd. WINTER razpršilo je primerno za nosečnice in doječe matere. Svetujemo vam, da WINTER razpršilo NE uporabljate v prostorih, kjer se intenzivno zadržujejo dojenčki.

Sestavine: Voda; Eterična olja: pomaranča, sibirska jelka, cimetovi listi.

INCI
Aqua, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Cinnamomum  Zeylanicum Leaf Oil, Limonene*, Cinnamaldehyde*, Eugenol*, Linalool*
* naravno se pojavljajo v eteričnih oljih.

PRED VSAKO UPORABO PRETRESITE!
Uporaba: 

- Za svežino prostorov, v katerih bivate: To razpršilo lahko uporabite večkrat na dan, da osvežite zrak in zagotovite naraven, prijeten vonj.
- Za prijeten vonj prostorov, kjer biva več ljudi: ZIMSKO razpršilo osveži delovni prostor, pisarno, vrtec, učilnico, čakalnico, pisarno, prodajni prostor, kavarno, telovadnico itd. Prijeten vonj prispeva k ustvarjanju sproščenega, toplega vzdušja v vsakem prostoru.
- Za lajšanje neprijetnih vonjav: uporabite to ambientalno razpršilo v kopalnici, kuhinji ali drugih prostorih. 
- Za dišečo vesoljsko animacijo: ali organizirate zabavo, predavanje, druženje? Osvežite ZIMSKI sprejemni prostor! To razpršilo napolni prostor s prijetnim vonjem in prispeva k ustvarjanju prijetnega okolja.
- Za ustvarjanje prazničnega vzdušja: uporabite to razpršilo za izboljšanje toplega vzdušja med vašimi najljubšimi zimskimi počitnicami. Poškropite prostor ali občasne dekoracije.

OPOZORILO: Samo za zunanjo uporabo. Izogibati se stiku z očmi. Ni za osebe alergične na sestavine. Hraniti na temnem in hladnem, izven dosega otrok. 

Rok uporabe in datum proizvodnje sta označena na embalaži.

Izdeluje: Aromara d.o.o., Hrvaška, EU